Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Reteta pe care as pregati-o intrun vas PyroflamŸ



Iata ca am descoperit un nou concurs de chef si avand in
vedere faptul ca se accepta si bloguri care nu sunt de profil, m-am hotarat
sa-mi incerc norocul.



Pentru inceput, pentru cine este dornic de a se inscrie si curios de a citi
regulamentul, iata aici evenimentul
http://www.real-hypermarket.ro/pyroflam/concurs-bloguri  



Aceasta extraordinara gama PyroflamŸ este dezvoltata si produsa de compania franceza Arc International.



Sunt recunoscuti in intreaga lume datorita varietatii
produselor lor pentru uz casnic si gastronomic. De zeci de ani aceasta companie
si-a dezvoltat o prezenta stabila pe piata pentru produsele sale.



Produsele oferite de PyroflamŸ sunt recunoscute in mod
special pentru versatilitatea utilizarii. In plus, nu au un aspect similar cu
cratitele si tigaile obisnuite folosite in bucatarie.



De asemenea sunt foarte usor de curatat datorita
materialului special din care sunt produse. Initial rezultatul unor experimente
realizate de NASA, vitroceramica a fost dezvoltata ulterior de Arc
International pentru intrebuintarea in bucatarie si alaturi de nutrienti.



Si pentru ca m-am tot gandit ce as gati intr-un asemena vas, am ajuns la celebrul
iepure de camp de care trebuie sa recunosc ca mi-e pofta, chiar daca pastele nu
a trecut de multa vreme si tocmai ce am scapat de carnea de miel de prin oale
si tavi.



 



IEPURE LA CUPTOR:



 



Ingrediente:



- 1 iepure (neaparat de camp, pentru ca cel de casa e animal de companie si
prin urmare nu-l putem manca/vana),



- 1 litru de vin rosu sec,



- 3-4 cepe tip arpagic,



- cateva frunze de dafin,



- boabe de piper negru.



Ei bine, iepurele se spala si se pune intr-un castron in care am amestecat
vinul rosu cu foile de dafin si boabele de piper. Se lasa iepurele sa stea
linistit in vinul ametitor, de pe o zi pe alta.



A doua zi, iepurele se scoate din acest bait si se lasa la scurs si apoi se
portioneaza.



Ne mai trebuie:



- 200 ml ulei,



- 250 gr slanina afumata,



- sare grunjoasa,



- 1 capatana zdravana de usturoi,



- 2 foi de dafin,



- 1 lamaie,



- piper boabe,



- 250 ml vin rosu sec.



Intr-o tava se aseaza bucatile de iepure frecate cu sare grunjoasa, pe care
le-am impanat cu bucatele de slanina afumata si cu catei de usturoi peste care
se toarna vinul rosu si uleiul si se mai adauga lamaia taiata felii, foile de
dafin si boabele de piper.



Se da in cuptorul incins si se verifica din cand in cand. Daca lichidul din
tava scade, se mai poate adauga vin rosu. Se lasa la cuptor pana se rumeneste
si pana cand carnea se desprinde de pe os. 



Pofta buna!



 



15:40:21 . 06 Mai 2012
Admin · 400 vizualizari · Scrieti un comentariu
Categorii: Prima categorie

Link permanent catre articolul complet

http://corasonblue.eublog.ro/Primul-blog-b1/Reteta-pe-care-as-pregati-o-intrun-vas-PyroflamY-b1-p17.htm

Comentarii

Acest articol nu are Comentariu momentan


Scrieti un comentariu

Statutul noilor comentarii: Publicat





Url-ul dvs. va fi afisat.


Va rugam introduceti codul continut de imagini


Textul comentariului

Optiuni
   (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)